Real Finans Forbrukslån

Real Financial Consumer

Lånemeglere som Real Finans hjelper deg med å skaffe tilbud på forbrukslån fra mange banker. I dette selskapets tilfelle dreier det seg om et samarbeid med hele 12 kjente banker, heriblant Santander Consumer Bank, yA Bank, DNB og BlueStep. Dermed trenger du kun sende inn én enkelt søknad, før du potensielt mottar 12 forskjellige tilbud om lån.

Erfaren lånemegler

Real Finans er et helnorsk selskap som har formidlet forbrukerfinansiering i over 30 år. Som alle andre låneformidlere og banker, er Real Finans underlagt retningslinjene fra Finanstilsynet, og bestemmelsene i Finansavtaleloven. Tjenestene deres er dermed helt gratis for den som søker om lån. Låneformidlerne får en provisjon av bankene de samarbeider med, i de tilfeller der en søknad ender i en låneavtale. Selskap som dette virker også som rådgivere overfor kundene, og er behjelpelige dersom du har spørsmål underveis.

Flere typer lån

Gjennom Real Finans kan du få vanlige forbrukslån og smålån uten sikkerhet, brukskreditter, lån til refinansiering og andre lignende finansieringsløsninger. Forbrukslån vil ha en øvre låneramme på 500 000 kroner, mens det minste beløpet du kan søke om er 5 000 kroner. Rentene fastsettes individuelt basert på en kredittvurdering, der laveste nominelle rente starter på rundt 7%.

Du kan også søke om brukskreditt gjennom Real Finans sitt samarbeid med blant annet Komplett Bank og DNB. Et slikt lån har den fordelen at det ikke beregnes renter av ubenyttet kreditt. Dette er en kjekk løsning for de som ønsker å ha penger i reserve til en hver tid.

refinancing-deptRefinansiering av annen gjeld gjennom Real Finans

Dersom du har ett eller flere dyre smålån, kredittgjeld eller dyre forbrukslån, kan Real Finans være behjelpelige med å innhente tilbud på et nytt lån til refinansiering. Samler du slik gjeld i en og samme låneavtale, vil du kunne spare betydelige summer både på gebyrer og rentekostnader. Som med forbrukslån vil du også her kunne motta inntil 12 forskjellige tilbud. Dermed blir jobben langt enklere for deg når du er på jakt etter det billigste lånet.

Raskt svar og utbetaling på dagen

Som mange andre banker og lånemeglere, gir Real Finans svar på søknaden din kun kort tid etter at du sendte den inn. Om du oppfyller vilkårene og inngår en låneavtale med en av bankene du får tilbud fra, vil pengene normalt bli overført til din konto samme dag. Det kan likevel ta en dag eller to ekstra før du har de disponible på kontoen, alt avhengig av ukedag og hvilken bank du bruker.